PEG CONSTRUCT

PEG CONSTRUCT

PEG Construct este parte a Petro Grup SRL – societate înfiinţată în anul 1992, activând în domeniul construcţiilor din anul 2006.

Profesionalismul, experienţa, seriozitatea, proiectele anterioare şi nu în ultimul rând exigenţa clienţilor noştri au fost factorii principali care au stat la baza dezvoltării noastre până în prezent, raspunzând cu succes tuturor provocărilor de pe piaţa imobiliară românească, depăşind în iunie 2015 un număr de 350 de locuinţe vândute.

Datorită proiectelor rezidenţiale avute în desfăşurare de-a lungul timpului, echipa noastră s-a mărit, ajungând în anul 2015 la un număr de peste 100 de profesionişti  angajaţi conform legilor în vigoare, acumulând în tot acest timp infrastructură şi elemente de logistică proprii.

Proiectele imobiliare realizate de PEG Construct se adresează tuturor celor care îşi doresc un cămin la care au visat, cea mai mare satisfacţie a noastră fiind bucuria clienţilor noştri după finalizarea lucrărilor la care ne-am angajat, participând astfel la realizarea unui nou start în viaţa fiecăruia dintre ei.

Multumim tuturor clienţilor şi colaboratorilor noştri pentru încrederea acordată!

Cu respect,

Echipa Peg Construct